Z uporabo spletne strani izražate svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Udoni d.o.o. si pridržuje pravico kadarkoli spremeniti pogoje poslovanja na spletni strani www.udoni.si.

Spletna trgovina
www.udoni.si je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje Udoni d.o.o.

Cene
Vse cene v spletni trgovini www.udoni.si so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Vse cene vključujejo DDV in veljajo ob potrditvi naročila s strani www.udoni.si.
Cenik velja do objave novega cenika. V času obdelave naročila se cena artiklov ne spreminja. Kupec plača artikle po cenah, ki veljajo na dan, ko je bilo naročilo oddano.

Naročila
Podatki o sklenjeni pogodbi oziroma o oddanem naročilu so shranjeni pri www.udoni.si. Dosegljivi so ali v uporabniškem računu posameznega uporabnika (dostop preko interneta) ali v podatkovni bazi podjetja Udoni d.o.o.
Pogodba se lahko sklene v slovenskem jeziku. Pogodbo oziroma naročilo lahko sklenete po internetu preko spletne trgovine. Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali preko obrazca na spletni strani, preden je naročilo odposlano.

Koraki nakupa – sklenitev pogodbe
Izbor artiklov – oddaja naročila. Uporabnik izbere artikle, ki jih želi, v košarico, v naslednjem koraku pa izpolni vse potrebne podatke (ime, priimek, naslov, telefonska številka, idr.), izbere način plačila in odda naročilo z obveznostjo plačila. Naročilo se postavi v čakalno vrsto, kupec pa dobi kopijo naročila v svoj e-poštni predal. Kupec ima možnost preklicati naročilo preko elektronske pošte, dokler status naročila v “Moj račun” ni enak “Zaključeno”.

Blago odposlano
Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom. Naročilo je odposlano, ko naročnik prejme obvestilo o poslani pošiljki v svoj elektronski nabiralnik.

Naročilo potrjeno – pogodba sklenjena
V roku najkasneje 65 ur ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost izdelka ter zaključi naročilo oziroma ga zavrne. Cena artikla se v času obdelave naročila ne spremeni. Ponudnik si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko, ki jo mora obvezno navesti pri naročilu. Pogodba med ponudnikom in uporabnikom je v primeru potrditve naročila s sporočilom “Zaključeno” nepreklicno sklenjena, v primeru zavrnitve oziroma preklica naročila pa pogodba ni sklenjena.

Dobavni rok
Ponudnik se bo potrudil, da bo blago dostavljeno do naročnika v navedenih rokih. Po oddaji naročila boste prejeli elektronsko sporočilo s kopijo naročila, ki vsebuje naročene artikle in skupno ceno.
Naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom je udoni@udoni.si. V primeru, da naročenega blaga ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.
Podjetje Udoni d.o.o. lahko v času do izdaje obvestila, da je naročilo “Zaključeno”, naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne.

Preklic naročila
Uporabnik lahko prekliče naročilo dokler status naročila v “Moj račun” ni enak “Zaključeno” ali je o zaključku naročila obveščen po elektronski pošti. Preklic naročila lahko pošlje po elektronski pošti na naslov udoni@udoni.si

Dostava
Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner, Pošta Slovenije d.d.. Vsa naročila opravljena do 11h bodo odpremljena še isti dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Dostava blaga je omejena na ozemlje Republike Slovenije (za drugačen dogovor nas prosim povprašajte). V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle. V primeru, da se boste odločili za drug izdelek, vam bomo na elektronski naslov poslali obvestilo o spremembi naročila, ki ga boste morali potrditi, po navodilih navedenih v prejetem elektronskem sporočilu.

Načini plačila
– Plačilo po povzetju (Pošta Slovenije d.d., cenik poštnih storitev v notranjem prometu Pošte Slovenije).
– Plačilo po predračunu na TRR podjetja: SI56 0510 0801 6279 114. S tem potrdite naročilo in po prejemu plačila na naš TRR vam po dogovoru pošljemo blago.

Reklamacije
Vsako reklamacijo bomo poskušali rešiti v korist kupca. Reklamacije na kupljeno blago se upoštevajo v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov.
Pisne reklamacije lahko naslavljate na email udoni@udoni.si

Pravica do odstopa od pogodbe – vračilo blaga
Kupec (potrošnik; ne velja za pravne osebe), ki je naročil izdelek lahko odstopi od pogodbe v 15 dneh od prevzema pošiljke. Za odstop od pogodbe mora kupec izpolniti predpisan obrazec za odstop od pogodbe (vračilo blaga), ki ga lahko prenese s spletnega mesta www.udoni.si in nam ga skupaj s kopijo računa pošlje po pošti na naslov prodajalca Udoni d.o.o., Ankaranska cesta 7, 6000 Koper ali po elektronski pošti na naslov udoni@udoni.si. Kupec lahko vrne originalno zapakiran in nepoškodovan izdelek, ki ga ni uporabljal. V primeru, da izdelek ni bil uporabljen, kupcu v roku 14 dneh vrnemo vsa prejeta plačila z istim plačilnim sredstvom. Kupec mora izdelek v 15-ih dni od odstopa od pogodbe vrniti na naslov prodajalca: Udoni d.o.o., Ankaranska cesta 7, 6000 Koper.

Obrazec za odstop od pogodbe – vračilo blaga
PRENESI – obrazec za odstop od pogodbe

Varovanje podatkov in zasebnost
Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletno trgovino www.udoni.si je izključno potrebna samo za pravilno izvajanje storitev. www.udoni.si ali njegov upravitelj ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih preko njihovega uporabniškega računa.

Pravno obvestilo
Spletna trgovina www.udoni.si in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

Odgovornosti
Udoni d.o.o. se trudi, da bi ta stran vključevala točne in ažurne informacije, vendar Udoni d.o.o. ne prevzema nikakršne odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletne strani www.udoni.si. Slike artiklov predstavljajo dejansko stanje artiklov v spletni trgovini www.udoni.si.

 

Udoni d.o.o.
Ankaranska cesta 7
6000 Koper